METAPOL is Uw betrouwbare partner voor industriële producten

3 algemeenMetapol is vele jaren leverancier  van hoogwaardige industriële producten van enkelvoudige en samengestelde kwaliteitsproducten in vele materiaalsoorten, zoals messing, brons, staal, ijzer, roestvrijstaal, aluminium, Zamac en diverse kunststoffen. Maar het belangrijkste voor u om te weten, is dat wij altijd uitgaan van drie basis principes: KWALITEIT, SERVICE en ADVIES. Dat zijn de drie pilaren waarop het succes van Metapol al meer dan vijftien jaar rust. Metapol staat open voor de wensen en ideeën van haar afnemers. Metapol produceert en levert series van 100 tot 2.500.000 stuks maar ook kleine aantallen zeer complexe en/of samengestelde industriële producten en prototypen. Metapol heeft adequaat opgeleide ingenieurs en vakmensen op het terrein van R&D, materiaalkennis, materiaal vervormen en bewerken, kwaliteitseisen en normen van industriële producten.


Kwaliteit – Verwacht en krijg topkwaliteit

Van de Metapol groep verwacht U producten van topkwaliteit. Maar kwaliteit gaat volgens ons verder dan de producten. Onze service, technisch advies en logistieke afhandeling vormen een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit. Wij waarborgen kwaliteit vanuit de volgende basis principes:

  • Voortdurend streven naar het voorkomen van gebreken (zero defaults)
  • Maximale leverbetrouwbaarheid
  • Een optimale logistieke keten door intensieve samenwerking in de supply chain
  • Goed contact met de markt en klanten als basis voor innovatie
  • Continu verbeterproces.

De werkmaatschappijen in de Metapol groep werken volgens de internationaal  geldende kwaliteitsnormen en zijn conform ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Magazijn

Ons magazijn heeft de ruimte en wij geven onze klanten de service, dat wij uw leveranties op voorraad houden en periodiek of op Uw afroep “just in time” uit leveren. Verpakkingstype, codering en eenheden worden in overleg met de afnemer gekozen.

Innovatie

Metapol heeft een eigen R&D-afdeling waar, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, nieuwe producten van een idee tot eindproduct op maat ontwikkeld en na een monsterfase productie klaar gemaakt worden.

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur is informeel, waarin resultaatgerichtheid, openheid, samenwerking en eigen verantwoordelijkheid belangrijke kernwaarden zijn. Van medewerkers verwachten wij dat zij verantwoordelijkheid durven te nemen, veranderingen niet schuwen, samenwerken en collega’s met respect aanspreken op resultaten en gedrag. Medewerkers bij Metapol zijn pragmatisch en praktisch ingesteld

Metapol samengevat

CIMG4242Metapol richt zich op ontwikkeling, productie en verkoop van kwaliteitsproducten. Medewerkers over de gehele wereld hebben ons de laatste jaren naar een enorme groei en top van ons vak gebracht en zorgen ervoor dat wij daar blijven. Door met succes aantrekkelijke en innovatieve producten op de markt te brengen houdt Metapol de markten in beweging. Deskundigheid wordt niet van de ene dag op de andere ontwikkeld. Vertrouw daarom op een deskundige partner. Vertrouw op de internationale omgeving van Metapol.

Medewerkers

  • Dick Plekkenpol – Directie
  • Sylvia Plekkenpol – Inkoop
  • Gerrie Pasman – Klanten service
©2015 - Metapol BV     |      Realisatie door webton